« til forsiden

Malermester B. Bersvendsen AS
Org.nr.: 961 165 555

Alle malerfirmaene du finner her er anbefalt av Trondheim Malermesterlaug.

B. Bersvendsens 20 medarbeidere, mestre, svenner og lærlinger, utfører de aller fleste typer oppdrag innen maling, tapetsering og gulvlegging – alt i tråd med gjeldene normer og krav. I tillegg har vi avtaler med ulike velrenommerte håndverkerbedrifter; snekkere, elektrikere, murere og rørleggere. Om kundene ønsker det, tilbys derfor totalentrepriser på mindre oppdrag. Enkelt for kunden, effektivt for oss.

Med solid faglig kompetanse og mangeårig erfaring og yrkesstolthet som basis, er det vår målsetting at alle kunder skal være gode ambassadører for virksomheten. Medlemskap i Malermestrenes garantiordning er en ekstra trygghet for våre kunder.

B. Bersvendsen AS er en miljømessig mønsterbedrift med alle nødvendige sertifiseringer i orden. Bedriften ble svært tidlig tildelt Miljøfyrtårn-status, og vi benytter produkter med Svanemerke der dette er tilgjengelig. B. Bersvendsen er godkjent våtromsbedrift. Medlemskapet i Maler- og byggtapetsermestrenes Landsforbund, Trondheim maler- og byggtapetsererlag, Håndverkerforeningen, NHO og Startbank innebærer ekstra trygghet for kunden. B. Bersvendsen AS er godkjent opplæringsbedrift.

Kontakt

Ønsker du å kontakte denne bedriften for å få utført en småjobb, kan du benytte kontaktskjemaet under.