« til forsiden

Buvik Elektro AS
Org.nr.: 944 978 682

Alle elektrikerne du finner her er bedrifter med tariffavtale, faste ansatte fagarbeidere og lærlinger. Alle bedriftene anbefales av Elektroarbeidernes Fagforening Trøndelag.

Buvik Elektro AS har gjennom de siste 30 år en bred erfaring med nye boligbygg da vi har vært installatør for flere tusen norske hjem. Dette gjennom samarbeid med flere av Norges største boligbyggere. Vi har gjennom å sette kundens behov i fokus samt utviklet et godt produksjonskonsept klart å bli Midt-Norges ledende elektroinstallatør på boliginstallasjoner. Vi er i dag ca 65 ansatte og har til enhver tid ca 15 lærlinger. Organisasjonen fordeler seg med 9 stk i administrasjonen med 5 avdelinger; boligavdeling, prosjektavdeling, svakstrømavdeling, avd. service-bedrift og avd. service-privat. På våre to serviceavdelinger står det ca. 20 montører og 4-5 lærlinger med servicebiler klare for både store og små oppdrag. Her er ingen oppdrag for små eller store. Vi har serviceavtaler med flere av Midt-Norges største produksjonsbedrifter og eiendoms besittere.
  • Alle montører har egne velutstyrte servicebiler.
  • Vi utfører alle typer elektriske installasjoner, samt internkontroll, termografering, ladestasjoner (privat/proff markedet), brannalarmanlegg, innbrudd og overvåking.
  • Vi er konkurransedyktige i alle sammenhenger, og setter vår ære i gjøre våre kunder fornøyde.
  • Ta kontakt og vi utfører arbeidet til avtalt tid og pris.

Kontakt

Ønsker du å kontakte denne bedriften for å få utført en småjobb, kan du benytte kontaktskjemaet under.